Wanneer stapt uw organisatie over op elektronisch factureren?

Binnen de overheid en het bedrijfsleven worden jaarlijks miljoenen facturen uitgewisseld. Op veel financiële afdelingen neemt het handmatig inboeken van facturen nog altijd een hoop tijd in beslag. Maar langzaamaan komt er een verschuiving op gang. De positieve resultaten en besparingen die met e-facturatie behaald worden, zorgen ervoor dat verdere automatisering van het facturatieproces op de agenda wordt gezet.

E-factureren is het elektronisch versturen/ontvangen en automatisch verwerken van een factuur. Dit gaat een stap verder dan het elektronisch versturen van een factuur in bijv. een pdf-bestand. Een e-factuur wordt namelijk opgemaakt in een gestructureerd elektronisch bestand dat aan een standaard dient te voldoen. De e-factuur kan 100% automatisch verwerkt worden, zonder tussenkomst van uw medewerkers. 

Maak van e-facturatie een succes

De overstap naar elektronisch factureren is onvermijdelijk. Vroeg of laat gaat uw organisatie ook het facturatieproces automatiseren. Vaak kunt u al elektronisch factureren door een vinkje aan te zetten in uw systeem. Maar dat zorgt er niet voor dat u e-facturen gaat ontvangen. 

TIE Kinetix gaat verder voor uw organisatie dan slechts het maken van de juiste koppelingen, wij ontzorgen u op het gebied van implementatie maar ook op het gebied van het onboarden van leveranciers. Dit maakt van e-factureren binnen uw organisatie echt een succes, hiermee voorkomt u dat u een investering doet die niet rendeert. 

De volgende overheidsinstanties en leveranciers zijn u voorgegaan:

Onze e-facturatie oplossing biedt diverse modules voor het eenvoudig en ontvangen van e-facturen via onder andere Simplerinvoicing, Digipoort en PEPPOL Access Points, zonder dat het u enige moeite kost. Daarnaast zijn wij door onze integratieachtergrond in staat elk systeem en elke e-factuur standaard aan elkaar te koppelen. 

Ongeacht het bestandsformaat dat uw eigen ERP- of boekhoudsysteem produceert, onze oplossing zorgt ervoor dat het bestand wordt vertaald naar de geschikte standaard voor e-facturatie. Dit verloopt geheel automatisch, hier hoeft u zelf niets voor te doen. 

TIE Kinetix is de e-facturatie partner voor elke organisatie, groot of klein! 

Wij helpen u graag verder! Vul het formulier in op deze pagina zodat onze e-facturatie specialisten contact met u op kunnen nemen.