Elektronisch factureren direct vanuit uw eigen systeem

Wissel e-facturen direct uit via uw ERP- of boekhoudsysteem

Het implementeren van e-facturen betekent ook het (her)inrichten van het verwerkingsproces. Waar u normaliter facturen handmatig toevoegt in het systeem, kan dit nu geheel automatisch zonder dat u hier iets voor hoeft te doen.

Wij bieden u de expertise, ondersteuning en oplossing voor het verbinden en uitwisselen van e-facturen. Onze oplossing biedt diverse modules voor het eenvoudig verzenden en ontvangen van elektronische facturen via onder andere Simplerinvoicing, Digipoort en PEPPOL Access Points zonder dat het u enige moeite kost. 

Onze oplossing biedt diverse modules die uw bedrijf ondersteunen in het verzenden van facturen via EDI, het uitwisselen via Simplerinvoicing, Digipoort en PEPPOL Access Points, maar ook het bewaren van deze documenten in een elektronisch archief conform de wettelijke bewaarplicht voor opslag en beveiliging van elektronische documenten.

Standaard ondersteunen wij o.a. systemen zoals Exact, SAP, UNIT4 Agresso Wholesale, Oracle, Microsoft Dynamics, Visma, AFAS en veel meer.

Wilt u ook eenvoudig elektronische documenten uitwisselen met elke Europese publieke instantie direct via uw eigen ERP- of boekhoudsysteem? Vul hiernaast uw gegevens in en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.