B2B Integratie met al uw handelspartners

Om continu te kunnen voldoen aan de meest recente wereldwijde bedrijfsstandaarden voor elektronisch zakendoen is het van belang samen te werken met een gespecialiseerde en betrouwbare EDI partner.

TIE Kinetix biedt uw bedrijf zekerheid voor zowel de korte als lange termijn door middel van schaalbare Integratie oplossingen zodat u elektronische transacties en digitale documenten veilig, gecontroleerd, snel en betrouwbaar kunt uitwisselen met uw handelspartners.

Het handmatig, niet geïntegreerd uitwisselen van deze informatie en documenten met handelspartners is een dure en tijdrovende zaak vanwege alle handelingen en acties die nodig zijn als orders, pakbonnen, facturen, sales reports, voorraadbewegingen en standen handmatig dienen te worden ingevoerd, gecontroleerd, bevestigd en gearchiveerd.

Integratie voegt meetbare waarde aan uw bedrijf toe en draagt bij aan een hogere productiviteit, kortere time-to-market, meer omzet tegen lagere kosten en vermindering van de substantiële kosten die gepaard gaan met Business-to-Business integratie.

Vul hiernaast uw gegevens in en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.